Bokrea

...meeen, jag skulle ju inte gå på bokrean, jag lovade mig själv att jag bara skulle bläddra lite i katalogerna, kanske eventuellt lite senare gå in och se om de hade något kvar, meeen vad händer? Jo jag går ju så klart dit och när jag släpar mig hemåt är armarna ca 14 cm längre, så långa att påsarna nuddar marken för varje steg jag tar....*suck* som om jag behöver fler böcker.....INTE.

//Zooni

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är bättre att du stickar februarisockan klar istället! Jag hittar ingenting på rean i år. Tycker det är samma böcker som figurerar annars också under året. Men jag har köpt en bok, om DASS!

2008-02-27 @ 22:06:36
Postat av: Angelicas Closet

Oj då ;)

2008-02-27 @ 22:07:27
URL: http://angelicascloset.blogg.se
Postat av: Zooni

Jo jag håller med, men det fanns ju en Kingbok som jag saknar i samlingen, och Kaffe Fassetts bok är ju bara så imponerande, Ny stickning av Erica Knight slank med av bara farten och boken med den fantastiska titeln "Finns det någon som äter getingar" kunde jag bara inte motstå. Sedan slank det ned ett par böcker som passar att ge bort också :)

//Zooni

P.s Februarisockarna är färdigstickade, de bara ligger här och väntar på att tårna ska bli graftade och sedan ska jag fota dem. D.s

2008-02-27 @ 22:35:38
URL: http://zooni.webblogg.se
Postat av: fröken c

haha, tack för boktipset!

2008-02-28 @ 21:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0