Tråkighet förvandlat till en tävling!!

Nu funkar inte den där bilden av min personlighet, och ingen annans heller för den delen, och jag kan inte göra någon ny, och sån som jag är så sparade jag ingen kopia av själva bilden utan bara länken, så ni får själva rita av min personlighet och maila till mig om ni vill :)

Den som mailar den mest träffsäkra, roligaste, finurligaste, gulligaste eller vad ni vill personlighetsbilden av mig vinner ett spännande pris!! Maila till mig före den 20 december så kommer jag som enväldig domare att utse en vinnare som kommer att presenteras här på bloggen i mellandagarna. Så klipp och klistra, sy, fota eller måla/rita eller vad ni vill....se till att få er bild av min personlighet i ett mail så kan ni vinna ett pris!!
(Du böhever inte känna mig "på riktigt" använd din fantasi och kreativitet bara)

Maila mig på zooni (at) live.se före den 20/12-08

Over and out!!

//Zooni

Sån är jag

Jag brukar inte gilla såna där tester som talar om för en hurdan man är, vilken blomma, storstad eller garntyp man är, men det här är en jag tycker är lite rolig!

My painted personality


Click here to create your own painting.


Jag tycker att bilden blev jättevacker!!

Over and out!!

//Zooni

P.s  Jag stickar lite ibland också :)

Jag har bestämt mig...

...för att inte redovisa här på bloggen vilka garnrelaterade inköp jag gör, det får mig bara att få dåligt samvete för att jag lägger på hög. Jag vill att allt som har med stickning ska vara roligt och trevligt, som ett spa för själen, att då redovisa här inför alla och envar vad man köper känns, för mig, väldigt ångestframkallande av flera olika anledingar som jag inte tänker gå närmare in på. Nej, stickning (eller handarbete överhuvudtaget) ska vara njutningsfullt! Så så får det bli!!


Men jag kan ju inte låta bli att säga att jag häromdan "fick" en härva Manos Silk Blend i färgen capricorn, och jag måste säga att det är nog det lyxigaste och mest fantastiska garn jag har köpt, jag måste börja med en gång att göra något av det bara för att få chansen att använda det :). Jag funderar på en Beech Wood (ravelry-länk) och kanske ett par korta halvvantar.Bilden lånad från Elviras garn och hantverk

Däremot ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera med mina WIP:s så alla som kan tänkas vara intresserade kan se vad jag håller på med.

Just nu har jag inga bilder att presentera, men jag har en hel del på gång, är hemma från jobbet med en elak förkylning, så gårdagen tillbringades omväxlande i sängen, vid datorn och i soffan med bok i öronen och stickning i händerna.

Ska försöka att ta lite bilder i dag om jag orkar, jag menar nu när jag för en gångs skull är hemma när det är dagsljus.

Dags att krypa ner under täcket i några timmar till.

Over and out!!

//Zooni

RSS 2.0