Jag har bestämt mig...

...för att inte redovisa här på bloggen vilka garnrelaterade inköp jag gör, det får mig bara att få dåligt samvete för att jag lägger på hög. Jag vill att allt som har med stickning ska vara roligt och trevligt, som ett spa för själen, att då redovisa här inför alla och envar vad man köper känns, för mig, väldigt ångestframkallande av flera olika anledingar som jag inte tänker gå närmare in på. Nej, stickning (eller handarbete överhuvudtaget) ska vara njutningsfullt! Så så får det bli!!


Men jag kan ju inte låta bli att säga att jag häromdan "fick" en härva Manos Silk Blend i färgen capricorn, och jag måste säga att det är nog det lyxigaste och mest fantastiska garn jag har köpt, jag måste börja med en gång att göra något av det bara för att få chansen att använda det :). Jag funderar på en Beech Wood (ravelry-länk) och kanske ett par korta halvvantar.Bilden lånad från Elviras garn och hantverk

Däremot ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera med mina WIP:s så alla som kan tänkas vara intresserade kan se vad jag håller på med.

Just nu har jag inga bilder att presentera, men jag har en hel del på gång, är hemma från jobbet med en elak förkylning, så gårdagen tillbringades omväxlande i sängen, vid datorn och i soffan med bok i öronen och stickning i händerna.

Ska försöka att ta lite bilder i dag om jag orkar, jag menar nu när jag för en gångs skull är hemma när det är dagsljus.

Dags att krypa ner under täcket i några timmar till.

Over and out!!

//Zooni

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag tycker inte du ska ha dåligt samvete alls. Att öppna ett skåp (eller vad det nu kan vara) och njuta av alla garner, det får en ju att må bra.

Jag tycker det är så synd med allt detta dåliga samvete i stickvärlden och allt att man inte "får" köpa nytt förrän man stickat upp allt man har och allt vad det är.

Stickning ska ju vara lustfyllt. Vi lägger många timmar på det - och det har ju alla möjliga positiva effekter. Hur rätt som helst att lägga pengar på.

Garn och stickor = friskvård. =)Jag har nog begåvats med ett väldans litet samvete, kanske. fnissHur mår du? Bättre ork? Ses vi imorgon? jag hoppas det! :-)

2008-11-06 @ 19:53:36
URL: http://stickamera.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0