Kurs och lite extra info om mig

Igår var jag på kursen i tvåändsstickning, och det var väldans trevligt, lite pilligt och svårt, men jag tyckte att jag kom i gång bra. Jag valde att sticka med alpacka/chasmir-garnet, jag valde en mörkt chokladbrun färg och mamma valde en grå. Så nu har jag läxa tills nästa vecka, att sticka ca 4 centimeter på åtminstone en av vantarna, hoppas att jag hinner med. Jag måste ju öka takten på februarisockarna också, om jag ska hinna.

Jag lovade ju min hemlis att jag skulle lägga ut lite mer info om mig själv, jag tycker att det är jättesvårt. Men jag ska försöka att få till lite mer:

Jag älskar att läsa, tyvärr räcker tiden inte alltid till så för tillfället så blir det mindre läsa än vanligt, jag väljer att sticka istället. Eftersom jag är lite hörselskadad så är ljudböcker inget för mig, jag orkar helt enkelt inte lyssna. Jag har försökt nån gång då och då, men efter en stund så inser jag att jag anstränger mig så hårt för att höra vad de säger, att jag missar handligen, och det känns ju lite surt om man lyssnar på en bok ;)

Om jag var ett djur så tror jag att jag skulle vara en mullvad, jag tycker om att vara inne och jag tycker om när det är mörkt, jag känner inget (eller iallafall väldigt sällan) något behov av att gå ut, jag trivs bäst inne i mitt bo, och gärna gardinerna fördragna och lyset på :) och om jag vill ha lite sol på nästippen så ställer jag mig på balkongen ett par minuter tills det går över.

Vi bor i en lägenhet och jag har sagt till alla jag känner att om jag någonsin kommer på tanken att bo i hus igen så får de lov att rulla mig i tjära och fjädrar, binda fast mig på stadens torg och kasta ägg på mig, för jag har provat två gånger, och jag vet att jag inte vill egentligen. Jag tycker inte om att hålla på att byta takpannor, klippa häckar och flytta soptunnor, behöva gå ut för att hämta posten, skotta gräs och klippa snö och allt annat otrevligt som hör husägandet till. Om nåt går sönder så vill jag ringa vicevärden och han kommer hit och fixar det, himlans praktiskt .

Jag föredrar gul saft framför röd och jag tycker inte om pepparkakor eller jordgubbar.

Jag har ingen bil, men jag har körkort och jag tycker att det är jätteroligt att köra bil. Anledningen är mest ekonomisk men på senare tid känner jag mig också rent miljömedvetet stolt över att inte ha någon bil.

Jag älskar att bada badkar, men inte att bada ute (inte ens om det är vartmvarmt).

Jag hatar spindlar men jag tycker om ormar. Vi har (eller rättare sagt sambon hade med sig in i famljen) tre majsormar. Han bidrog med ormarna, jag bidrog med de två barnen och vi har adopterat 11 fiskar från min bror.

Jag har rökt i 25 år (med uppehåll för graviditeter och ammning), men blev rökfri för 1 år och 3 månader sedan, inte ett bloss :) *stolt*

Att läsa engelska mönster känns inte som ett problem, förutsatt att det är något jag behärskar (samma gäller så klart med svenska mönster) problemet ligger inte i språket utan i själva mönstret.

Jag bor och är uppvuxen i Dalarna.

Jaha. det var allt jag kan hulka ur mig för tillfället, men om min hemlis undrar (eller någon annan också för den delen) så är det bara att fråga på. Lite beroende på frågans art så svarar jag antingen här i bloggen eller inte alls ;p


Och i morgon är det stickcafé som gäller och sedan fest på kvällen.

Over and out

//Zooni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0