Uppdatering

Tack för alla kommentarer till mitt förra inlägg. Jag har fortfarande inte kommit på något bra sätt att svara eller kommentera tillbaka liksom. Det känns urfånigt att kommentera i sin egen blogg, men det känns också konstigt att kommentera i kommentatorns blogg, om ni förstår hur jag menar. Tänkte bara skriva att jag verkligen uppskattar att ni tar er tid att skriva ett par rader då och då. Jag önskar  också att jag själv var bättre på att kommentera andras blogginlägg, men jag kanske lär mig.


I alla fall så efter sju sorger och åtta bedrövelser så slängde jag alla planer på magic loop åt pipsvängen och stickade ett par till Monkeys på vanliga strumpstickor istället. Jag fick det bara inte att funka med Magic Loop, jag tror att det dels berodde på att den sticka jag hade var för kort, och för trubbig och att fabelgarnet var för mörkt, eller eventuellt för ljus, eller kanske det bara var ljuset som inte ville sig. Det kan ju absolut inte ha något att göra med min kunskap eller erfarenhet att göra nej nej. ;) Så därför har jag bestämt mig för att beställa en rundsticka när jag får lön, en 80 cm Addi sticka får det bli, sedan ska jag försöka igen. För upp ger jag inte! :)


Nu har jag funderat femtitvå gånger på om jag ska vara med i Hemlis3 på stickamera eller inte. Och jag tror att jag har kommit fram till att : Jo det ska jag nog. Jag tycker att det känns lite läskigt, men när man ser alla fina paket som skickas och tas emot så vill man ju gärna vara delaktig. Jag tror att jag ska anmäla mig redan idag. Svaren på Hemlisfrågorna kommer i ett separat inlägg.


I går fick jag ett sms från mamma, hon stod i en garnaffär någonstans i Argentina, hon undrade vilka färger jag ville ha för garnet var löjligt billigt där. Åhh...jag längtar...


Tid önskar jag att det fanns mer av, för ibland är det knapert med den varan.

//Zooni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0