Helgrapport

I går gick ju WWKIP day av stapeln, vi var runt 20 tappra, glada och pratiga damer i varierande ålder som trotsade vädrets makter och samlades under taket på utescenen i Liljekvistska parken i Borlänge. Det var väldans trevligt, stämmingen var på topp och det pratades en hel del, och stickades också, med mer eller mindre framgång. Själv stickade jag faktiskt ingenting. Jag hade med mig början på min sjal i det där gröna Kaunigarnet, som jag bestämde ska bli en Dragon scales shawl, men jag insåg att jag gjort fel, försökte att sticka baklänges några varv, men med alla ökningar och omslag och sånt, så gav jag upp och repade upp hela rasket. Tur var att jag inte kommit så långt. Sedan stickade jag ett par varv på mina påsk-sockor också, tänkte att de skulle bli klara till midsommar eller nåt :) Jag tyckte själv att det var mycket trevlig, men som vanligt när man är så många är det svårt att hinna prata med alla. Tack alla som kom, hoppas att vi blir ännu fler nästa år, och att solen också kan titta in!!

Nu har vi iallafall kört mammas sista lass från huset, och imogon ska hon lämna över nycklarna. Vi har idag varit där och satt upp gardiner och några tavlor, så nu ser det fakriskt ut som om någon bor där.

Midsommar närmar sig med stormsteg, och med den svägerskans 40-årsfest och MIN SEMESTER :) även om jag bara ska ha en vecka nu i juni, så känns det underbart att få vara ledig. Ledighetes skall tillbringas med att dels åka till IKEA, och sedan blir det festival för hela slanten :)

Snart dags att summera veckans steg, rapport kommer imorgon, och sedan har Trollmormor utmanat mig inför nästa vecka: 100 000 steg skall vi fixa då :)

Over and out
//Zooni


Kommentarer
Postat av: Trollmormor

Det blev en riktigt bra dag iallafall fast det var mulet.Då startar vi väll på noll på måndagmorgon och kör hela veckan, ska bli riktigt kul.//Trollmormor

2008-06-15 @ 22:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0