Terapi

Jag kan ju inte bara en stickning på G, så för säkerhets skull tänkte jag börja på en till idag, trekantssjal, spets på stickor 3,5, entrådigt ullgarn, svart som natten och med transparenta pärlor som öar av frost i allt det svarta.....men.....vet ni hur lång tid det tar att nysta 100g entrådigt ullgarn för hand?
Låååång tid, men som terapi för själen det mjuka hummandet från nystvindan, garnet som rinner mellan fingrarna och att känna nystanet växa och bli vackert format i min hand.  

Så förutom koftan (bakstycket och halva framstyckena klara), Thermal (nästan upp till knapparna), sockorna "Go with the flow" (ravelry-länk och tio mönstrerapporter på båda skaften gjorda) och mina New England (också ravelry-länk ena skaftet och en halv mönsterrapport på andra) så har jag tänkt att börja på den där sjalen (ravelry-länk).

Hade tänkt att jag bara skulle ha tre projekt igång samtidigt för att få något klart, men egentligen så har jag bara tre: Koftan, thermal och go-with-the-flow. New England började jag på för att jag och Ingrid hade kommit överens om att börja samtidigt men hon kunde inte hålla sig så då fick jag ju också lov att börja, och sjalen ska bli en 40-årspresent, så den måste börjas på nu om den ska bli klar så ni ser ju själva, det är bara tre :)

Peace!!

//Zooni

P.S Ja just ja, de där vantarna är ju inte riktigt klara ännu heller, en tumme kvar att sticka och några trådar att fästa, men det är ju snabbt gjort så det räknas nästan inte alls ... ... ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0